dimecres, 3 de maig del 2017



JA ESTÀ DISPONIBLE EL LLIBRE 'PASSAGES'

[cat]

Estem encantats de presentar-te el nou títol de Actar Publishers, Passages realitzat per lInstitut pour la Ville en moviment / VEDECOM, dirigit per Mireille Apel-Muller.
Com a producte dun programa dunió entre una xarxa internacional de ciutats, universitats, i experts de diverses disciplines, així com un catàleg de lexposició itinerant, Passages: Transitional Spaces for the 21st-Century City | Espaces de Transition pour la Ville du 21e Siècle, analitza més de 150 projectes de passatges construïts, descrivint els seus mètodes dacció.
Enfocat a investigadors, dissenyadors, polítics i tècnics, empreses de transport i usuaris, grups de ciutadans i a qualsevol persona atreta pel dret a la ciutat i preocupada per la qualitat daquests petits espais de moviment. Inclou vuit articles escrits pels comissaris de lexposició, que marquen el catàleg i mostra noves interpretacions de passatges en les seves dimensions històriques, socials, espacials, i sensorials, així com en relació amb mobilitats emergents i aspiracions ciutadanes.

Podeu encarregar el vostre exemplar a través daquest enllaç.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

[cas]
 
Estamos encantados de presentarte el nuevo título de Actar Publishers, Passages realizado por Institut pour la Ville en Mouvement/VEDECOM, dirigido por Mireille Apel-Muller.
Como producto de un programa de unión entre una red internacional de ciudades, universidades y expertos de diversas disciplinas, así como un catálogo de la exposición itinerante, Passages: Transitional Spaces for the 21st-Century City | Espaces de Transition pour la Ville du 21e Siècle, analiza más de 150 proyectos de pasajes construidos, describiendo sus métodos de acción.
Enfocado a investigadores, diseñadores, políticos y técnicos, empresas de transporte y usuarios, grupos de ciudadanos y a cualquier persona atraída por el derecho a la Ciudad y preocupada por la calidad de esos pequeños espacios de movimiento. Incluye ocho artículos escritos por los comisarios de la exposición, que marcan el catalogo y muestran nuevas interpretaciones de pasajes en sus dimensiones históricas, espaciales, sociales, y sensoriales, así como en relación con movilidades emergentes y aspiraciones ciudadanas.
Puede encargar su ejemplar a través de este enlace.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada